Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Organizari de team building in zona Brasov - Bran - Moeciu

Organizari de team building in zona Brasov - Bran - Moeciu

Pentru afacerea ta
Organizari de team building in zona Brasov - Bran - Moeciu

Agentia noastra este specializata in organizarea de evenimente de tip team building in zona Brasov - Bran - Moeciu. Datorita relatiilor bune de colaborare cu locatiile de cazare din zona avem acces la preturi avantajoase pentru organizarea evenimentelor din cadrul firmei Dvs. 

Va oferim servicii pentru:

gasirea unei locatii de cazare, in functie de cerintele dvs. (numar de locuri de cazare, tip de mancare, activitati);
gasirea de sala de conferinte si a echipamentului necesar;
alegerea meniului pentru eveniment;
alegerea activitatilor de teambuilding si relaxare
elaborarea programului evenimentului si indrumarea furnizorilor pentru respectarea acestuia;
fotografierea evenimentului pe teren si in locatie.

Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour