Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Sunt activ, am calatorit » Am fost in Egipt

Am fost in Egipt

Destinatia: Egipt, Sharm El Sheikh, Coral Sea Holiday Village 5*. Familia Olosz Ionel & Carmen S., Brasov. Perioada: 30.01 - 06.02.10.

"Camera deosebita cca 45 mp; s-a platit la receptie oficial o diferenta de 50 usd, dar a meritat fiecare banut in plus, fata de camera standard. Mancarea execeptionala: varietatea mancarii, comparabila cu cea din Turcia. Atentie!!!... la kg in plus (am luat 2 kg) si am facut mult sport, inot si tenis zilnic. Ghidul egiptean (licentiat la Medicina - Cluj) vorbea perfect romaneste si a fost foarte amabil, atent, simpatic. Personalul din hotel, nu a fost la fel de prietenos ca cel din Hurghada. Zona frumoasa, plina de cerdeata, a fost o incantare."


Destinatia: Egipt, Sharm El Sheikh, Hotel Club Reef 4*. Ciobanu Raluca, Onesti. Perioada: 30.01 - 06.02.10.

"A fost foarte bine - curatenie, personal ok, mancare buna, piscine intretinute, seri tematice. Hotelul este de recomandat mai ales pentru odihna. O singura problema: personalul hotelului nu cunoastea limba engleza, dar vorbeau italiana si rusa."


Destinatia: Egipt, Hurghada, Hotel Hilton Long Beach 4* - luna de miere. Familia Hutu Sergiu, Brasov. Perioada: 20.02 - 27.02.10.

"Am urmat sfatul vostru si am fost multumiti de hotel: curatenie se facea zilnic, camera foarte mare, plaja foarte buna, cu nisip, piscina incalzita, mincare variata si gustoasa. Multumim Active Travel!"


Destinatia: Egipt, Sharm El Sheikh, Hotel Sharm Inn Amarin 4*. Neacsu Nicoleta-Andreea, Brasov. Perioada: 20.02 - 27.02.10.

"Hotelul este foarte bun: pozitionare buna, camere curate si mari, curatenia se facea zilnic, serviciile bune, personal foarte amabil, mincarea foarte variata de la stridii si peste la pui si vita. Hotelul are shuttle bus catre oras. Recomandam hotelul cu siguranta!"


Destinatia: Egipt, Hurghada, Hotel Hilton Long Beach 4*. Mitric Ramona, Mangalia. Perioada: 13.02 - 27.02.10.

"Il recomandam familiilor cu copii: se ocupa de ei cu foarte mare atentie si grija. Mincarea este foarte buna si variata. Au meniuri speciale pentru copii. Noi mergem al doilea an consecutiv la acest hotel si dorim sa mergem in toamna din nou." 


Destinatia: Egipt, Hurghada, Hotel LTI Pyramisa Beach Resort 5*. Stefanescu Monica Georgeta, Brasov. Perioada: 06.03 - 13.03.10.

"Hotelul este foarte bun: camere mari, curatenia se facea zilnic. Mincarea foarte buna, mai ales desertul: fructe de mare in fiecare seara. Hotelul are cea mai buna plaja din Egipt, dupa parerea mea: nisip fin si intrare lina in mare; la 20 m e un recif de corali unde se poate face snorkeling. Va multumesc!"


Destinatia: Egipt, Hurghada, Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*. David Claudia, Brasov. Perioada: 13.04 - 20.04.10.

"Un hotel foarte bine intretinut, cu receptioneri foarte amabili; minibarul zilnic aprovizionat, mincare buna, nu foarte variata; plaja este curata."


Destinatia: Egipt, Sharm El Sheikh, Hotel Novotel Beach 5*. Szabo Boglark, Brasov. Perioada: 15.05 - 22.05.10.

"Recomand hotelul mai ales pentru iubitorii de snorkeling. Hotelul e foarte aproape de zona de cumparaturi din centrul statiunii. Am prins temperaturi de 35 - 39 de grade."


Destinatia: Egipt, Sharm El Sheikh, Hotel Jaz Mirabel Beach 5*. Lucia si familia, Brasov. Perioada: 01.05 - 08.05.12.

"Multumim pentru recomandarea facuta. Hotelul JAZ MIRABEL BEACH este intradevar deosebit. De la mancarea variata exceptionala (fara mirodenii locale), camere foarte curate, la o gradina superba plina de alei, verdeata, palmieri, flori. Piscinele mari, curate - zilnic se colectau probe pentru verificarea apei. Plaja curata  cu nisip. Foarte incantati am fost de muzica live de calitate care era prezenta in fiecare seara pe terasa hotelului. Exista un restaurant separat unde seveau masa  familiile cu copii. Barurile de la piscine si plaja erau alimentate permanent cu bauturi. Personalul extrem de amabil, foarte numeros si gata oricand sa te serveasca. Deci totul a fost superb. Recomandam hotelul cu incredere."


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour