Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Organizari de team building in zona Brasov - Bran - Moeciu » Locatii recomandate » Brasov » Hotel Acasa la Dracula - Poiana Brasov 4 stele

Hotel Acasa la Dracula - Poiana Brasov 4 stele

Localizare: Poiana Brasov, Strada Poiana lui Stechil Nr.22
Numar camere: Castelul dispune de 17 spatii de cazare pe 2 etaje: 5 camere large double, 4 camere single, 3 camere double, 3 suite, 2 apartamente.
Facilitati: Salon vinoteca, bar de zi non-stop (40 locuri), centru SPA & tratamente cosmetice, sala de jocuri, parcare (50 locuri). Castel Restaurant cu specific medieval cu 175 locuri (separeu "Sala Cavalerilor" -18 locuri, separeu "Sala Misterelor" - 16 locuri) Restaurant Anastasia (Bucatarie italieneasca - 70 locuri, separeu "Sala Torturii" - 10 locuri) Sali de conferinta: Sala Sighisoara (multifunctionala): 70 locuri, Sala Cavalerilor: 18 locuri, Sala Misterelor: 16 locuri, Sala Snagov: 12 Centru Spa - salon de infrumusetare, masaj Feng-Shui, sauna, dusuri cu masaj de relaxare, vibro-masaj, hidro-masaj. Parcare securizata.
Dotari camere: minibar, aer conditionat, televiziune prin cablu, sistem de fime intern (Pay-Tv), acces nelimitat la Internet, bai largi si comfortabile dotate cu uscatoare de par si telefon.

"Acasa la Dracula" a fost construit în 2005 în Poiana Brasov ca un hotel standard DeLuxe.

Combinând standardele înalte ale serviciilor oferite cu permanenta atentie la detalii, veti descoperi un confort luxos, o bucatarie delicioasa, facilitati moderne ale celor 17 camere de oaspeti.

Dormitoarele sunt confortabile, decorate cu mult gust si au multe elemente moderne: telefon, acces la internet, TV cablu, posibilitate de conectare la fax modem, mesagerie vocala, PayTV system, sistem climatizare în camera, mini-bar, uscator de par, wake-up.

Crama Castelului ofera o colectie rafinata de vinuri pe care le puteti degusta si solicita înainte de cina. Puteti savura o tigara delicioasa de la Cigar Bar, din incinta Castelului


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Cheile Gradistei - Moeciu / Brasov 3 stele Cheile Gradistei - Moeciu / Brasov 3 stele
Complexul de vacanta Cheile Gradistei este situat in Moeciu, la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov
Vila Daria - Poiana Brasov 4 stele Vila Daria - Poiana Brasov 4 stele
Vila este situata in centrul statiunii, intr-o locatie linistita cu atmosfera intima.
Hotel La Dolce Vita - Bran / Brasov 3 stele Hotel La Dolce Vita - Bran / Brasov 3 stele
Hotelul LaDolceVita va reprezenta optiunea cea mai sigura si completa pentru turistii si oamenii de afaceri aflati in vacanta, in tranzit sau la eveni ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour