Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Sunt activ, am calatorit » Am fost in Emiratele Arabe Unite

Am fost in Emiratele Arabe Unite

Destinatia: Dubai, Hotel Royal Ascot 4*. Familia Micut, Brasov. Perioada: 30.01 - 07.02.10.

"Totul a fost foarte bine organizat: excursiile incluse in tarif, transferurile, ghidul local; hotelul e foarte bun tinand cont de raportul calitate-pret. Tineti aproape de partenerul local - l-ati ales foarte bine! Multumesc Marian!"


Destinatia: Abu Dhabi, Hotel Hilton Beach & Spa 4*. Carmen, Brasov. Perioada: 23.04 - 04.05.12.

"Buna seara, miine 8.05. ne intoarcem in tara, dar...am revenit cu bine in Europa! In Abu Dhabi ne-am simtit foarte bine. Hilton Beach & Spa hotel s-a dovedit o foarte buna alegere. Serviciile, confortul, mancarea, personalul, toate la superlativ! Singurul mic inconvenient a fost ca intr-adevar au plaja  (proprie foarte frumoasa, mare, cu 2 piscine cu apa calda, jacuzzi, bazine pt copii, baruri,restaurante, prosoape de f.buna calitate, sala de spa ) peste drum - traversezi un pasaj  pe sub 6 benzi de sosea, dar a fost ok. Am avut wi-fi free in hotel.
Foarte aproape este "Marina Mall" si la "cativa pasi" este Emirates Palace Hotel - 7 stele - unic, iar cele 7 cupole seara se lumineaza alternativ in culorile celor 7 emirate, un adevarat spectacol.
Ne-a contactat d-na Ema de la agentia Arabian Adventures care era din Romania - surpriza placuta - ne-a recomandat sa vizitam obiectivele turistice cu hopp on hopp off bus. Exceptional....plus ca  au o moschee care-ti taie rasuflarea, singura din lume care poate fi vizitata de nonmusulmani spun ei - si Yas Island in care se afla cel mai mare parc de distractii Ferrari World si circuitul de Formula 1 (in fiecare an in noiembrie - poate o sa aveti turisti pasionati).
Am vizitat si Dubaiul cu un mini bus si cu ghid al agentiei Arabian Adventures. A fost foarte frumos, un ghid simpatic (din Tunisia) si foarte bine pregatit profesional. Am fost de fapt noi 3 si o familie din Germania. Am vizitat tot ce este de vizitat si ne-a dus si la cumparaturi la cel mai mare Mall din lume si la piata de condimente.....dragut !
Zborul a fost perfect, fara probleme, intarzieri sau altceva...Qatar airways  acelesi servicii de calitate, transferul ....ok de asemenea.
Apa marii calda - ei au zis 24 grade dar noi am simtit ca ar avea 28-29! Iar afara deja a inceput vremea calda cca 38-40 grade. Pentru noi a fost perfect !!!!!!!!!
Am incheiat vacanta cu un frumos concert la Budapesta al lui Andre Rieu.
Va multumim, ca intotdeauna, pentru atentia si profesionalismul acordat organizarii vacantelor noastre."


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour