Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Sunt activ, am calatorit » Am fost in Maldive

Am fost in Maldive

Destinatia:  Chaaya Island Dhonveli 4*. Carmen si familia. 31 octombrie - 8 noiembrie 2011.

"Qatar Airline este o companie de zbor cu servicii de 4 stele. Pana acum, recunosc, nici nu am stiut ca exista asa o cotatie/clasificare pentru o companie de zbor. Zborurile  au fost excelente-serviciile si comfortul de calitate.
Doha este un oras frumos, dar cu renume in special pentru intalniri de afaceri. Acum dupa ce l-am vizitat si dupa cat am vazut ca se construieste, suntem convinsi ca in foarte scurt timp va deveni  o atractie si pentru turisti.
Sejurul in Maldive a fost minunat si am fi dorit sa nu se mai termine. Am avut sentimentul ca acolo se "termina lumea" sau ca .... ceasul s-a oprit. Servicii excelente, totul a fost la superlativ desi am avut emotii la plecare, calatorind individual nu cu un grup/ghid....totul a functionat perfect, fara incurcaturi sau probleme. Am fost preluati de reprezentantii agentiei de turism, dirijati spre locurile de legatura si continuare a calatoriei. Cazarea si masa - all inclusive - excelente avand in vedere ca ne aflam pe un petic de pamant. Tinuta lejera, liniste, decor exotic.....un loc minunat pentru relaxare. As putea povesti foarte mult, cu lux de amanunte dar cred ca esentialul conteaza - si anume: Active Travel ne-a organizat o vacanta minunata!"


Destinatia: Thulhagiri Island Resort 4*. Carmen si familia. 30 decembrie 2013 - 8 ianuarie 2014.

"Va multumim inca o data pentru timpul  si serviciile acordate vacantei noastre de Revelion 2014 in Maldive.
Am petrecut noaptea dintre anii  intr-un mod inedit, elegant si romantic,peste asteptari.....Cina festiva a fost servita pe plaja intr-un decor natural exotic evident, plin de flori, culori si lumini si spectaculos din punct de vedere gastronomic.
Hotelul-insula Thulhagiri Island Resort s-a dovedit o alegere foarte buna, este o locatie mica dar draguta, personalul, serviciile, mincarea, totul fara reprosuri.Transferurile dus-intors Male -resort foarte bine organizate.
Deoarece am avut avionul doar la ora 23, iar plecarea de pe insula era la ora 20, am platit o taxa de check-out later de 50 USD si am pastrat camera pana la plecare. A fost perfect pentru ceea ce ne-am dorit, adica liniste si odihna: aveai impresia ca timpul s-a oprit in loc! Am avut o vreme foarte buna iar apa oceanului minunata......
Toate cele bune !"


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour