Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Drumetii montane » Excursii de 6-7 zile » Bucegi si Piatra Craiului

Bucegi si Piatra Craiului

Vom fi impreuna 6 zile, timp in care vom "drumeti" pe 2 dintre cei mai importanti munti ai Romaniei: Bucegi si Piatra Craiului. Cazarea se va face in cabane de munte si in pensiuni turistice rurale.

Grad de dificultate

Diferenta de altitudine

Distanta parcursa

Vezi clasificarea drumetiilor montane!

Ziua 1: Punct de intalnire: Busteni. Cina si cazare.

Ziua 2: Mic dejun. Transport cu cabina Cabana Babele. Incepe tura: Cabana Babele - Vf. Omu - Valea Gaura - Bran. Prinz la pachet. Durata: 7-8 ore; tura lunga, efort mediu, privelisti de vis pe tot timpul zilei, diferenta de altitudine: 1.700 m. Cazare si cina la o pensiune in Bran.

Ziua 3: Mic dejun. Azi drumetim in Parcul National Piatra Craiului. In prima parte a zilei vom trece printr-unul din cele mai frumoase si autentice sate de munte, Magura. Prinz la pachet. In a doua parte a zilei vom urca la Cabana Curmatura (1470 m). Cazare la priciuri, toaleta afara. Durata: 7-8 ore; tura lunga, efort mediu, urcare/coborare: 800 m/200 m.

Ziua 4: Mic dejun. Azi vom urca pe creasta principala a muntelui Piatra Craiului (aprox. 2100 m). Durata: 6-7 ore; efort mediu spre greu, urcare/coborare: 600 m/700 m. Prinz la pachet. Cazare si cina Cabana Curmatura.

Ziua 5: Mic dejun. Acum e acum: vom parcurge o mare parte din creasta principala, pana la cel mai inalt punct al masivului Piatra Craiului - Vf. La Om sau Piscul Baciului (2238 m). Prinz la pachet. De aici coboram pe traseul numit "La Lanturi", Westwand sau drumul lui Deubel (profesor de liceu la Brasov, pasionat turist ardelean din secolul al XlX-lea). Acest traseu reprezinta un adevarat "test" pentru toti drumetii porniti sa urce pe Piatra Craiului. Durata: 8-9 ore, efort mediu spre greu, urcare/coborare: 700 m/1.300 m. Cazare si cina la Cabana Plaiul Foii (859 m).

Ziua 6: Mic dejun. Transfer la Brasov. In drumul nostru facem o scurta oprire la Castelul Bran. Cazare si cina in Brasov. Seara: tur de oras pe jos.

Ziua 7: Mic dejun. Transfer la Busteni.

Detalii legate de tura:
- perioada optima: Iulie - Octombrie.
- numar minim de participanti 1, numar maxim de participanti 10.
- mijlocul de transport va fi ales in functie de numarul de persoane.
- tura de munte necesita o conditie fizica si psihica buna, cu rezistenta la efort minim pe o perioada lunga de timp.
- cazarea se face in cabane si pensiuni turistice rurale.
- pretul final difera in functie de numarul de participanti; pentru mai multe detalii contactati-ne.

Pretul include: transport, cazare, pensiune completa, serviciile unui ghid montan calificat.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Bucegi si Fagaras Bucegi si Fagaras
Tura de 7 zile in care vom parcurge cei mai importanti munti ai tarii Bucegi, respectiv Fagaras. Cu aceasta ocazie vom urca pe acoperisul Romaniei: Va ...
Parcul National Piatra Craiului Parcul National Piatra Craiului
Tura de 6 zile in zona Bran - Moeciu - Sirnea, cu o excursie de 1 zi in muntii Piatra Craiului. Cazare: Cabana Curmatura & pensiuni turistice rurale.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour