Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Organizari de team building in zona Brasov - Bran - Moeciu » Locatii recomandate » Brasov » Complex Wolf - Bran / Brasov 4 stele

Complex Wolf - Bran / Brasov 4 stele

Amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, Hotelul WOLF este locul ideal pentru o vacanta la munte, pentru un training de firma sau pentru odihna in tranzit.

Localizare: Amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, Hotelul WOLF este locul ideal pentru o vacanta la munte, pentru un training de firma sau pentru odihna in tranzit.
Numar camere: 56 camere
Facilitati: piscina, sauna, jacuzzi si fitness, sali de conferinte complet dotate (intre 70 -100 de locuri, proiector, flipchart, sonorizare de inalta fidelitate), bar de zi , parcare, terasa, spatiu de joaca special amenajat, sala de bowlling si tenis de masa.
Dotari camere: balcon, TV color, cu cablu, cu telefon, cu internet, cu minibar si cu seif.

 

Amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, între masivele Bucegi si Piatra Craiului, Hotelul Wolf este locul ideal pentru o vacantã la munte, pentru un training de firmã sau pentru odihnã în tranzit.

Este o unitate turisticã nou construitã (finalizatã initial în august 2006 iar constructia ulterioara de **** - in aprilie 2009), la standarde europene, cu camere spatioase si confortabile (18 camere/ 36 de locuri clasificate la 3 stele; 56 camere intr-o structura diversificate clasificate la 4 stele), cu un bun gust, cu o priveliste de vis, cu toate dotãrile necesare. Amplasarea sa este idealã, la numai 150 de metri de drumul european, însã într-o pozitie care îi asigurã linistea si aerul curat.


În plus, hotelul este locul cel mai bun pentru agrement fiind amplasat la 1,5 km fatã de Castelul Bran, la 4 km de pârtia de schi, la 6 km de satul Pestera si la câtiva kilometri de toate traseele turistice montane din zonã.

- camerele hotelului WOLF2 clasificat in aprilie 2009 la 4 stele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire proprie, plasme TV, cablu TV, telefon cu acces international, acces internet, balcon sau terasa, seif, cada; iar cele 2 apartamente au ca semn distinctiv cate un jacuzzi si un living separat cu semineu functional; persoanele cu disabilitati sunt de asemenea avantajate de cele 2 camere special pozitionate si concepute iar caile de acces sunt gandite in acest scop;
- piscina semi-olimpica de 250mp-acoperita si incalzita, jacuzzi, saunã, hamam, si sala fitness;

- cosmetica, masaj
 

- sali de conferinte complet dotate (cu capacitati de 70 si 100 locuri in hotelul de 4 stele si 90 de locuri in hotelul de 3 stele) dotate ultra-modern cu video-proiector, flipchart, plasma, ecran de proiectie, microfonie wireless si sistem sunet, bar de zi pentru coffe-break-uri in vecinatatea salii;
- parcare securizata, terasã, spatiu de joacã pentru copii amenajat pe o suprafatã generoasã ;
- salã de bowling, tenis de masã, biliard, dartz.

- 2 lifturi interioare destinate accesului clientilor si un lift panoramic care va permite admirarea intregii zone;

La cererea dvs. putem organiza plimbãri cu Atv-uri, sãnii sau cãrute trase de cai, sporturi în salã amenajatã (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, ping-pong), paint-ball.


Elegantul restaurant din imediata vecinatate a hotelurilor, “Taverna Lupilor”, oferã într-o ambiantã discretã si rusticã, preparate culinare accesibile, atat traditionale românesti cat si internationale. Cu o capacitate de 250 de locuri interior, 100 locuri crama si 100 locuri terasa – si serviciile oferite de personalul nostru – va putem garanta momente de neuitat.


Iatã câteva dintre serviciile oferite de hotelul nostru:

- cazare la 3 sau 4 stele, in functie de preferinte, cu mic dejun inclus;
- camerele hotelului WOLF1 de 3 stele sunt dotate cu balcon, Tv color, cablu TV, telefon, internet, minibar, seif, cabina de dus; in acest hotel WOLF 1 sunt acceptate animalele de companie;


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Cheile Gradistei - Moeciu / Brasov 3 stele Cheile Gradistei - Moeciu / Brasov 3 stele
Complexul de vacanta Cheile Gradistei este situat in Moeciu, la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov
Pensiunea Unio - Sacele / Brasov 3 stele Pensiunea Unio - Sacele / Brasov 3 stele
Situata la poalele muntelui Piatra Mare, nu departe de orasul Brasov, intr-o zona linistita, inconjurata de paduri, pensiunea UNIO este "casa" dumneav ...
Pensiunea Casa Ardeleana - Predeal / Brasov 3 stele Pensiunea Casa Ardeleana - Predeal / Brasov 3 stele
Pensiunea turistica Casa Ardeleana este situata in statiunea Predeal - una dintre cele mai frumoase si atragatoare statiuni montane din Romania - pe s ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour