Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Informatii utile » Oferta parcare la Aeroportul Otopeni

Oferta parcare la Aeroportul Otopeni

Plecati cu avionul de pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni? Acum nu mai trebuie sa platiti o avere pe taxiuri sau sa va chinuiti cu bagajele prin mijloacele de transport in comun, pentru ca exista Park & Fly, firma care va asigura servicii de parcare pe termen lung langa Aeroportul Henri Coanda.

Transferul la aeroport este gratuit iar dvs. puteti pleca linistit in calatoria de afaceri sau in concediu, pentru ca masina dvs. este in siguranta.

Serviciile de Parcare Park&Fly

Locatia 
 
Parcarea este amplasata vis a vis de Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, pe DN1, pe partea stanga a sensului de mers dinspre Bucuresti spre Ploiesti, in sensul giratoriu de sub pod, langa locatiile Mini Prix si Tiriac Auto.

Distanta pana la terminalul de plecari / sosiri este parcursa doar in cateva minute cu masinile de transfer Park & Fly, puse gratuit la dispozitia Dumneavoastra.
 
Parcarea este deschisa 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana si dispune de servicii de paza si monitorizare video.
Unitatea minima de timp taxabila este de 24 ore iar tariful total se calculeaza in functie de numarul de unitati de timp de stationare. Orice unitate de timp taxabila inceputa se considera unitate intreaga. Tariful pe unitatea de timp taxabila difera in functie de durata stationarii (scade cu cresterea duratei totale de stationare).

TARIFE

1. Servicii de parcare termen lung
- primele 24 ore: 78 lei/zi
- urmatoarele 48 ore: 27 lei/zi
- restul perioadei: 21 lei/zi

-        Unitatea minima de taxare este 24 ore.
-        O zi inseamna 24 de ore.

2. Transfer parcare la/de la Aeroportul Otopeni

- GRATUIT

Toate tarifele afisate includ TVA.

REZERVARE:

Pentru a efectua o rezervare nu trebuie decat sa ne trimiteti perioada, nr. de inmatriculare al masinii si o adresa de e-mail.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
112 numar unic in Europa pentru situatii de urgenta 112 numar unic in Europa pentru situatii de urgenta
Pasagerii europeni calatoresc tot mai mult in alte tari ale Uniunii Europene pentru afaceri sau petrecerea timpului liber, iar un numar de urgenta uni ...
Conditii generale de rezervare - vanzare a biletelor de avion de catre agentia Active Travel Conditii generale de rezervare - vanzare a biletelor de avion de catre agentia Active Travel
Societatea Comercială ACTIVE TRAVEL SRL este o AGENŢIE DE TURISM care are în obiectul de activitate rezervări – vânzări de bilete de avion pen ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour