Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » City Break Brasov » 'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala city break Brasov la Casa Timar

'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala city break Brasov la Casa Timar

Formular de rezervare

"RE-CALATORESTE" - Calatoreste cu parteneri locali - O experienta oferita de Casa Timar si Active Travel!

Pandemia ne-a dat tuturor o pauza de gandire. In timp ce industria calatoriilor se confrunta cu cea mai grava provocare de pana acum, exista totusi o oportunitate pentru un nou stil de a calatori: unul care se concentreaza pe schimbul cultural si asigurarea de beneficii pentru comunitati si obiectivele de vizitat.

Va prezentam un pachet special gandit pentru acest concept:

"RE-CALATORESTE" - Calatoreste cu parteneri locali - O experienta oferita de Casa Timar si Active Travel!

Situata in centrul orasului Brasov, Casa Timar 3* este administrata din 2007 de familia Simon. Liliana si Tiberiu va asteapta intr-o astmosfera familiala si va pun la dispozitie 6 camere, cu WiFi gratuit, TV prin cablu și baie privată. Pensiunea dispune si de o mica curte unde puteti sa savurati cafeau de dimineata. Micul dejun este gatit si servit de catre Tiberiu in micul salon de la parter. Cuplurile apreciaza in mod deosebit aceasta locatie, in urma comentariilor postate.

Casa Timar se afla la 1600 m de mers pe jos de Biserica Neagra construita in stil gotic.

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de tururi culturale si drumetii montane cu ghizi autorizati, Membru AER (Asociatia de Ecoturism din Romania), Membru Responsible Travel si avand 3 programe certificate Eco, Active Travel va propune sa vizitam impreuna locuri pline de istorie din Brasov (Biserica Neagra, Prima Scoala Romaneasca, Bationul Tesatorilor, Piata Sfatului, Strada Sforii, Turnul Alb si Turnul Negru si multe altele) si sa ne aventuram in natura pentru a ne bucura de unicitatea peisajelor, florei si faunei oferite de Parcul National Piatra Craiului.

Tarif: 699 lei/persoana

Tariful include:

In ambele tururi sunteti insotiti de unul dintre ghizii autorizati Active Travel.

Oferta este valabila tot timpul anului, in functie de locurile disponibile!

Important: acceptam tichete de vacanta!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile
Petrece 3 zile active in Brasov! Perioada: aprilie - octombrie.
Brasov - City Break Cultural - 3 zile Brasov - City Break Cultural - 3 zile
Petrece 3 zile in Brasov: cultura si aventura! Perioada: tot timpul anului!
BRASOV - City break ACTIVE - 4 zile BRASOV - City break ACTIVE - 4 zile
Petrece 4 zile active in Brasov! Perioada: aprilie - octombrie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour