Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Drumetii Montane » Excursii de 1 zi » Drumeție în Parcul Natural Bucegi

Drumeție în Parcul Natural Bucegi

Formular de rezervare

Descoperă ROMÂNIA! O tură pe munte de neuitat, într-unul dintre cei mai misterioși munți din Romania, având alături un ghid montan licențiat!

Motto:

"Cine are norocul să vadă Bucegii într-o noapte senină, plină de ger și lumină stelară, se poate lăuda că știe cum a fost Geneza." Eugen Barbu

Programul include o zi de drumeție pe abruptul vestic al Bucegilor care este sălbatic și nu foarte umblat de către turiști. Urcarea pe munte se face din zona Branului, străbatem superba vale glaciară - Valea Gaura (una dintre cele mai mari văi de acest gen din țară), ne oprim la spectaculoasa cascadă Moara Dracului, trecem prin Poiana Guțanu cu peisajul său mioritic către stâna autentică din Guțanu și fosta cabană de vânătoare Bângăleasa. La stână (Iunie - Septembrie) aveți oportunitatea de a face o degustare de brânză și de a bea din renumita "jintiță" (produs lactat preparat prin încălzirea lentă a zerului provenit de la scurgerea cașului).

Durata drumeției este de 5 - 7 ore, în circuit.

Mărimea grupului este de maxim 8 persoane și trebuie să aveți o bună condiție fizică pentru a participa în cadrul acestui program. De asemenea, veți avea nevoie de echipament de munte: bocanci, rucsac, haine impermeabile, lanternă, pălărie și cremă de protecție solară.

Tarif/persoană: 320 lei (minim 2 persoane - maxim 8 persoane/grup). Turul este privat!

Ofertă specială 4=5 (plătești pentru 4 persoane și a 5-a persoană are GRATUITATE)

Tariful include: ghid montan licențiat

Tariful nu include: taxa de intrare in Parc (20 lei/persoana), transport

Punct de întâlnire: Bran, orele 8:30.

Rezervările și plata se fac cu până la 24 de ore înainte de ziua turei.

Tura se face în fiecare zi, tot timpul anului, în funcție de locurile disponibile! Traseul se poate modifica în funcție de starea vremii!

Dificultate tură: medie sau medie spre grea (daca se opteaza pentru varianta de a urca pe creasta principală).

Drumeția este potrivită și pentru familiile cu copii. În acest caz copiii cu vârsta de până la 12 ani au GRATUITATE, dacă sunt însoțiți de 2 adulți.

Organizator: ACTIVE TRAVEL Brasov - Partenerul vostru pentru drumetiile montane!

Despre noi:

- Experienta de peste 15 ani in organizarea de drumetii montane, cu ghizi montani autorizati
- Membru AER (Asociatia de Ecoturism din Romania)
- Membru Responsible Travel
- 5 STARS CERTIFICATE OF EXCELLENCE de la TRIPADVISOR 2014-2020
- 3 programe drumetii montane certificate Eco

Mai multe detalii pe: https://www.adventure-tours.ro/

Active Travel din Brasov este agentie de turism specializata in organizarea de pachete turistice personalizate pentru familii si grupuri restranse:

- drumetii montane si turism de aventura in muntii Ciucas, Bucegi, Piatra Mare, Piatra Craiului, Fagaras, Parang, Retezat, Capatanii, Lotrului, Buila Vanturarita, Cindrel, Sureanu, Godeanu, Tarcu, Ceahlau, Rodnei, Suhard, Maramuresului, Tibles, Gutai, Apuseni, Putna-Vrancea;
- programe drumetii montane certificate eco: https://www.adventure-tours.ro/eco-romania-certified-programs-eco-romania-certified-programs.html;
- "vanatoare" de imagini (tururi foto);
- tururi cu bicicleta;
- tururi de oras si tururi culturale.

Deviza noastra este: "Aventura, Neprevazutul !"


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului
Descoperă ROMÂNIA! O tură pe munte de neuitat, într-unul dintre cei mai frumoși munți din Romania, având alături un ghid montan licențiat!
Zarnesti - Prapastii - valea Vladusca - 'La Table' - Satul Sirnea Zarnesti - Prapastii - valea Vladusca - 'La Table' - Satul Sirnea
Marcaj: cruce rosie pana "La Table", respectiv triunghi rosu pana in Sirnea. Timp: 6 1/2 ore. Tarif/grup 2 - 6 persoane: 190 EUR

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour