Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » Vacante private pe Yacht » CROATIA, Dalmatia

CROATIA, Dalmatia

Formular de rezervare

Dalmatia - una din cele 4 regiuni istorice ale Croatiei. Cu ale sale 579 de insule si insulite este una dintre cele mai diverse zone de navigatie din Marea Mediterana.

Denumirea provine de la triburile Ilirice, insa majoritatea constructiilor provin din perioada Imperiului Venetian. 5 situri UNESCO se pot vizita in Dalmatia: Orasul vechi Stari Grad de pe insula Hvar, fondat de greci, biserica St James din Sibenik, orasul vechi Trogir, palatul lui Diocletian din Split si orasul vechi Dubrovnik.

In afara de acestea mai putem vizita cel mai vechi teatru public din Europa, recent renovat si redeschis publicului pe insula Hvar, dar si alte monumente naturale, cum ar fi pestera lui Ulise de pe insula Mljet sau cascadele Krka si lacul Telascita de pe insula Dugi. Mai mentionam, obligatoriu de vazut intr-o viata, parcurile nationale Kornati si Lastovo sau insula Vis care pe vremuri a fost folosita ca ascunzatoare pentru pirati.
Era sa uitam de insulele Brac, Solta sau Korcula. Ultima este considerata locul de nastere a marelui navigator Marco Polo.

Tarif: de la 585 Euro / persoana - minim 6 - maxim 10 persoane / Yacht

Acestea pot fi rutele dvs:

KORNATE-DALMATIA DE NORD: Sibenik - Smokvica - Vrulje - Telascica - Zut - Zadar - Murter - Kaprije - Primosten - Sibenik.

DALMATIA CENTRALA: Trogir - Maslinica - Hvar - Vis - Lastovo - Hvar - Milna - Trogir.

DALMATIA DE SUD: Dubrovnik- Kolocep - Sipan - Mljet - Korcula - Mljet - Lopud - Dubrovnik.

Toate rutele sunt gandite ca o imbinare mai multor porturi mici si medii, dar si cu golfuri pustii sau cu doar un restaurant disponibil.

Tariful include: cazare 6 nopti pe vas si skipper

Tariful nu include: transport la si de la portul de imbarcare, masa, combustibil, taxa de curatenie la final

Model yacht: Bavaria 46 Cruiser sau similar.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
GRECIA, insulele Ionice GRECIA, insulele Ionice
Marea Ionica ofera vreme stabila pana tarziu in toamna si un mix de orase vechi, sate pescaresti si golfuri idilice, fiind perfecta pentru o croaziera ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour