Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » Vacante private pe Yacht » GRECIA, insulele Ionice

GRECIA, insulele Ionice

Formular de rezervare

Marea Ionica ofera vreme stabila pana tarziu in toamna si un mix de orase vechi, sate pescaresti si golfuri idilice, fiind perfecta pentru o croaziera cu copiii.

In nord avem insula Corfu. O perla cu multe golfuri cu nisip fin si un oras declarat monument UNESCO. In sud avem insulele Paxos si Antipaxos cu ale sale ape de o culoare albastra apropiata de cea din Caraibe.
La sud de Lefkada, care este si punctul nostru central de plecare, avem insulele Meganisi, Kefalonia, Kastos, Kalamos si Ithaka,  ultima fiind locul de unde a plecat Ulise in aventura lui. Aici gasim o multime de locuri superbe pentru baie si oferte culinare variate.
Langa Meganisi avem insula Scorpio, locul unde se retrageau Jacky Kennedy si Aristotel Onassis, astazi proprietatea unui magnat rus.
Pe Kastos si Kalamos ne ascundem cu succes de poteca clasica turistica si savuram in tihna oferta locala de buna calitate.

Tarif: de la 585 Euro / persoana - minim 6 - maxim 10 persoane / Yacht

Rutele noastre:

IONICA SUD: Lefkada - Meganisi - Kefalonia - Ithaka - Kalamos - Meganisi - Lefkada

IONICA NORD: Corfu - Paxos - Prevezza - Antipaxos - Parga - Corfu

Tariful include: cazare 6 nopti pe vas si skipper

Tariful nu include: transport la si de la portul de imbarcare, masa, combustibil, taxa de curatenie la final

Model yacht: Bavaria 46 Cruiser sau similar.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
CROATIA, Dalmatia CROATIA, Dalmatia
Dalmatia - una din cele 4 regiuni istorice ale Croatiei. Cu ale sale 579 de insule si insulite este una dintre cele mai diverse zone de navigatie din ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour