Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Drumetii Montane » Excursii pentru familii cu copii » Parcul National Piatra Craiului - 3 zile - oferta pentru familii

Parcul National Piatra Craiului - 3 zile - oferta pentru familii

CARACTERISTICI & DESCRIERE TRASEU

Grad de dificultate

Diferenta de altitudine

Distanta parcursa

Vezi clasificarea drumetiilor montane!

Drumetie montana in zona Parcului National Piatra Craiului, cu cazare 2 nopti in cea mai veche pensiune turistica din Parc, situata in satul Pestera.

Vom reinvata sa mancam - produse eco, biologice, fara e-uri.
 
Vom manca brinza gata facuta de catre ciobani, vom pregati adevaratul "bulz".
 
Vom gusta din renumita "jintita" (produs lactat preparat prin incalzirea lenta a zerului provenit de la scurgerea casului - atentie, nu se gaseste in magazine!!!).
 
Ne vom juca...creativ! Vom invata sa respectam natura, sa apreciem ceea ce ne ofera, sa recunoastem flora si fauna din zona, sa ne orientam.

Sezon: mai - octombrie.

Plecam in cursul diminetii din BRASOV cu masina mica sau microbuzul  - in functie de numarul de persoane. Traseul incepe practic de langa Cabana Gura Raului, unul dintre punctele de intrare in Parcul National Piatra Craiului si atinge unele dintre cele mai reprezentative puncte de atractie ale acestui superb munte:

- Fantana lui Botorog, izvor amenajat
- Pestera Mare de la Prepeleag (15,5 m) - pestera suspendata in perete, situata la intrarea in cheile Zarnestilor, pe stanga, in care s-a descoperit pentru prima data in lume paianjenul Nesticus Constantinescui
- Renumitele chei - Prapastiile Zarnestilor, cu aspectul lor salbatic si pereti impunatori 
- Punctul "La Table" situat pe linia de cumpana a Carpatilor, la circa 1400 m altitudine. Reprezinta un important loc de rascruce pentru 8 trasee turistice marcate
- Saua "Joaca" - cumpana ce desparte bazinul Oltului de cel al Dambovitei
- Satul turistic Sirnea - in aceasta superba asezare au loc o serie de sarbatori traditionale: “Iarna la Sirnea” si concursul national de schi fond “Cupa Sirnea” (la sfarsitul lunii ianuarie), Ziua Olimpica (in jurul datei de 23 iunie), Noaptea de Sanziene (noaptea de 23 spre 24 iunie), Masura laptelui si intalnirea fiilor satului (la sfarsitul lunii iunie), Focul lui Sumedru (in seara zilei de 25 octombrie)
- "Casa Folea" - vechea gazda a turistilor in drum spre Piatra Craiului
- "Stana Folea" - stana autentica de munte unde putem servi adevaratul bulz cionabesc si gusta jintita (iunie - septembrie).

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour