Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Organizari de team building in zona Brasov - Bran - Moeciu » Locatii recomandate » Brasov » Cheile Gradistei - Moeciu / Brasov 3 stele

Cheile Gradistei - Moeciu / Brasov 3 stele

Complexul de vacanta Cheile Gradistei este situat in Moeciu, la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov

Complexul de vacanta Cheile Gradistei este situat intr-o locatie ideala si este format din locatia Cheile Gradistei din Moeciu care cuprinde 133 de camere in cele doua hoteluri si 7 vile rustice, respectiv Cheile Gradistei Fundata, situat la 5 km de locatia din Moeciu, care cuprinde 160 de locuri, in cele 80 de camere dintr-un hotel si 8 vile.

CHEILE GRADISTEI MOECIU

Hotel Gradistea***  - are o capacitate de 90 de locuri de cazare, dispuse in 35 camere duble si 5 apartamente. Hotelul are piscina si tot aici se afla centrul de inchirieri de echipament sportiv.

Minihotel Cheia*** - 27 de camere dispuse pe 4 etaje va stau la dispozitie pentru cazare. Livingul de la fiecare etaj are propriul bar, unde va puteti prepara singuri bauturile si va puteti relaxa intr-un loc linistit.

Casa Ovidiu*** - are 34 locuri de cazare, dispuse in 13 camere duble si 2 apartamente.

Casa Dorina*** - are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse in 6 camere duble si 1 apartament cu doua camere si sufragerie. Are salon cu bar si semineu la parter, sauna.

Casa Bogdan*** - este situata in apropierea terenurilor de sport, dar si pe malul micului lac din cadrul complexului. Are living cu bar la parter, cu toate dotarile necesare.

Casa Alex*** - are o capacitate de 15 locuri de cazare, dispuse in 6 camere duble si 1 apartament. Are living cu bar la parter si sauna.

Casa de lemn**** - are o capacitate de 10 locuri de cazare, dispuse in 5 camere duble. Are salon cu bar la parter si sauna.

Casa Ana**** - are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse in 8 camere duble deluxe. Are sala de conferianta si salon cu bar la demisol, sala de fitness si sauna la parter.

Casa Aron*** - are o capacitate de 30 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble si 1 apartament.

Restaurantul rustic are o capacitate de 400 de locuri. Aici este locul unic unde puteti savura vinuri vechi sau sa gustati din platourile cu mancare traditionala romaneasca.

CHEILE GRADISTEI FUNDATA

Hotel Piatra Craiului*** - Hotelul este aflat in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si va ofera peisaje spre muntii Piatra Craiului si Bucegi. Hotel Piatra Craiului are o capacitate de 80 locuri de cazare, dispuse in 38 camere duble si 1 apartament.

Vila Bradul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Frasinul si Paltinul, in apropiere de receptie.

Vila Brandusa*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 4 locuri de cazare. Vila se afla intre partea centrala a complexului.

Vila Bujorul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 4 locuri de cazare. Vila se afla intre partea centrala a complexului.

Vila Carpenul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 6 locuri de cazare. Vila se afla langa vila Molidul, in apropiere de intrarea in complex.

Vila Frasinul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 6 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Molidul si Bradul, in apropiere de centrul complexului.

Vila Molidul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Carpenul si Frasinul, cu vedere spre muntii Bucegi.

Vila Paltinul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 6 locuri de cazare. Vila se afla intre vila Bradul si receptie.

Vila Pinul*** - este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Fagul si Alunul, in apropiere de intrarea in complex.

Restaurantul Cheile Gradistei Fundata este situat pe partea superioara a platoului, avand vedere spre minunatele peisaje cu muntii Piatra Craiului si Bucegi. Capacitatea restaurantului este de 200 de locuri.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Vila Bran - Bran / Brasov 3 stele Vila Bran - Bran / Brasov 3 stele
CLUBUL AGROTURISTIC VILA BRAN este situat la cca 600 m de intrarea in Bran dinspre Brasov si la cca 800 m de Castelul Bran.
Complex Wolf - Bran / Brasov 4 stele Complex Wolf - Bran / Brasov 4 stele
Amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, Hotelul WOLF este locul ideal pentru o vacanta la munte, ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour